(0)
Ελλάδα
Columbia
Χορό ::  Αποστολή & Επιστροφές

Αποστολή & Επιστροφές

Είμαστε υπερήφανοι για τη φήμη μας για καλή εξυπηρέτηση, αλλά εάν για οποιονδήποτε λόγο είστε δυσαρεστημένοι με την αγορά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail, θα σας βοηθήσουμε με ανταλλαγή ή επιστροφή χρημάτων.

Για την επιστροφή

1. είμαστε αφοσιωμένοι στην πλήρη ικανοποίησή σας. Πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν στείλετε τα στοιχεία πίσω. Όλα τα στοιχεία που μας έχουν αποσταλεί πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση. Στοιχεία που δεν έχουν φθαρεί, αλλοιωθεί ή πλυθεί, με όλες τις ετικέτες συνδεδεμένες. Και όλα τα επιστραφέντα αντικείμενα υποβάλλονται σε ένα τέλος επιστροφής 15%, τα έξοδα αποστολής και χειρισμού δεν επιστρέφονται.

2.Δεν καλύπτουμε το κόστος αποστολής των επιστροφών ή των ανταλλαγών, θα είστε υπεύθυνοι για τα έξοδα αποστολής και διεκπεραίωσης. Επιπλέον, συνιστούμε να προσθέσετε tracking και ασφάλεια για την προστασία σας. καθώς δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για χαμένες αποστολές.

3. Επιστροφή ποσού για προβλήματα μη ποιότητας Ο ιστότοπός μας δεν μπορεί να δώσει πλήρη επιστροφή χρημάτων για μη ποιοτικά προβλήματα όπως: Το προϊόν δεν μοιάζει με αυτά της εικόνας σας. Το προϊόν δεν είναι αυτό που το φαντάζομαι ότι είναι. Δεν είμαι ικανοποιημένος με αυτό το προϊόν.

Σε 7 ημέρες (από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων), εάν ζητήσετε την επιστροφή των αγορασθέντων αντικειμένων λόγω των παραπάνω λόγων, θα πρέπει να μας αποστείλετε τα προϊόντα στο αρχικό πακέτο (θα πληρώσετε τα έξοδα αποστολής). Όταν λάβουμε τα προϊόντα που αποστέλλονται άθικτα, εκτός από τα έξοδα αποστολής, θα αφαιρέσουμε επίσης 15% τέλη επεξεργασίας βάσει του συνολικού ποσού της παραγγελίας σας και θα σας επιστρέψουμε μερική επιστροφή.

Για Ανταλλαγές:

Σε 7 ημέρες (από την ημερομηνία λήψης των προϊόντων), εάν διαπιστώσετε ότι τα προϊόντα που επιλέγετε δεν σας ικανοποιούν από άποψη χρώματος ή μεγέθους, μπορείτε να τα επιστρέψετε και να τα αντικαταστήσετε υπό τους ακόλουθους όρους. Θα πρέπει να στείλετε πίσω τα προϊόντα μας στην αρχική συσκευασία (θα πληρώσετε τα έξοδα αποστολής). Τα προϊόντα δεν θα πρέπει να έχουν χρησιμοποιηθεί (εκτός από το tryout). Όταν παραλάβουμε τα προϊόντα που αποστέλλονται άθικτα, θα τα αντικαταστήσουμε με νέα και θα τα επιστρέψουμε σε εσάς. Τα έξοδα αποστολής για τα αντικατασταθέντα προϊόντα που σας αποστέλλουμε θα πρέπει επίσης να σας χρεώνονται.

Σημαντική σημείωση:

1. Παρόλο που παρέχουμε 100% πολιτική χωρίς επιστροφή χρημάτων, λαμβάνοντας υπόψη την κατανάλωση χρόνου και χρημάτων, εκτιμούμε σίγουρα αν μπορείτε να κάνετε ξεκάθαρες τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας πριν την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας.

2. Παρακαλούμε επικοινωνήστε πρώτα με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών για να λάβετε τη διεύθυνση επιστροφής.

3. Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για την απώλεια εάν η επιστραφείσα συσκευασία χάσει κατά τη διάρκεια της αποστολής, η αρχική απόδειξη του ταχυδρομείου πρέπει να διατηρηθεί για να ζητήσει την αποζημίωση.